VTB kyorugitraining

Datum: 
25/11/2014

Na lange afwezigheid was het eindelijk zover de (her)start van de Vlaamse Taekwondo Bond kyorugitrainingen onder leiding van Master Chin. De centraal gelegen “Dojang” vlak bij de E-19 in Sint-Katelijne-Waver (de thuisbasis van “Jong Saeng vzw”) werd als locatie uitgekozen. Hierbij werd stil de hoop gekoesterd om Taekwondoclubs uit alle provincies aan te trekken en wat bleek, desondanks het vroege startuur van 9u30, verwelkomden we clubs uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, … waarbij een gemengd publiek van jongens en meisjes, heren en dames samenkwamen om de beentjes uit te slaan. :-) Top!

Na de algemene opwarming werden de aanwezige VTB leden opgedeeld in verschillende groepjes volgens Dan/Kup graad en werd er aan elke groep een begeleider toegewezen door master Chin. Tijdens de training werden er onder het deskundige oog van master Chin verschillende VTB leden van groep gewisseld waarin er verschillende technieken, tips & trick werden onderricht en waarbij ook het kyoruginiveau gedurende 2-uur duchtig werd getest. We kunnen jullie verzekeren het enthousiasme werd er niet minder om, integendeel!

De afgesproken timing werd perfect nageleefd en na de cooling-down sprak master Chin en onze VTB voorzitter Erik Baert de groep toe en bedankte de clubs voor hun aanwezigheid.

In navolging van deze eerste succesvolle VTB-sessie sinds lange tijd zullen er in het voorjaar van 2015 nog een 2-tal VTB trainingen worden georganiseerd en koesteren we de droom om zowel Poomsee, Sparring, alsook Hanmadang aan te bieden op eenzelfde locatie. Hou de VTB website in het oog!

Tot slot om te eindigen: “Discipline, dedication and friendship” het was allemaal aanwezig, well done and see you all next time!

Master Chin & Co.

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15