Knappe prestatie van Axelle Bonnez op het EK Poomsae 2017

Datum: 
09/05/2017

Axelle Bonnez nam op zondag 7 mei deel aan het EK Poomsae te Rodos als enigste vertegenwoordiging van België. Ze nam er deel in de categorie junioren bestaande uit 37 deelnemers. Een grote poule om je mannetje in te staan en dat deed ze geweldig. Ze kon net niet de finale halen, maar ze presteerde wel heel sterk. Axelle werd begeleid door de leden van de poomsaewedstrijdcommissie, coach Vera Moens en Louis Michez. Zij zijn alvast heel tevreden met haar inzet en prestatie op haar allereerste EK.

Hierbij een verslag van Axelle Bonnez zelf, die terecht fier mag zijn op haar prestatie:

"Met heel veel zelfvertrouwen vertrok ik naar het EK poomsae te Rhodos. Ik had hard getraind, was gemotiveerd en had er zin in om het beste van mijzelf te geven. Ik keek vol verwachting uit naar mijn eerste EK. Ik wist dat het niet gemakkelijk zou worden, want ik zat in de grootste poule met 37 deelnemers. Mijn eerste ronde verliep vlot. Als tiende ging ik naar de halve finale. Als ik nog 2 plaatsen kon opschuiven, zou ik naar de finale gaan. Helaas heeft dit niet mogen zijn. Ook al liep ik mijn 2de ronde beter, toch lag mijn score plots 3 tienden lager. Ik was toch wel ontgoocheld in de punten, want ik wist dat ik goed gepresteerd had. Coach Vera was heel tevreden over mijn prestatie. Zij heeft mij zowel voor als tijdens  de wedstrijd goed begeleid en ondersteund.

Hoewel ik in eerste instantie ontgoocheld was in het resultaat, ben ik blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. Ik voel me super gemotiveerd om nog harder te gaan trainen, zodat ik in de toekomst nog beter kan presteren."

Van harte proficiat aan het hele team!

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15