Skip to main content

Zelf organiseren

 

Ons stappenplan:

1. Vraag uw wedstrijd aan via het online formulier

Indien u graag een wedstrijd in het voorjaar (januari tot en met juni) organiseert, moet u dit voor 30 juni in het voorafgaande jaar hebben aangevraagd. Voorbeeld: u wil een wedstrijd organiseren op 5 februari 2021, dan moet de aanvraag het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen bereikt hebben voor 30 juni 2020. 

Indien u graag een wedstrijd in het najaar (juni tot en met december) organiseert, moet u dit voor 1 januari in het voorafgaande jaar hebben aangevraagd. Voorbeeld: u wil een wedstrijd organiseren op 17 september 2021, dan moet de aanvraag het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen bereikt hebben voor 1 januari 2021.

- Wedstrijden aanvragen voor het najaar 2022 kan via dit formulier

- Wedstrijden aanvragen voor het voorjaar 2023 kan via dit formulier

- In 2023 zoeken we een organisator voor het BK. Wil je dit graag organiseren, vul dan een aanvraag in via dit formulier

2. Uw aanvraag wordt op de bestuursvergadering besproken en moet hier worden goedgekeurd

3. Indien uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u het draaiboek, een contract en de TKDV-template voor de wedstrijduitschrijving. Hierna kan de voorbereiding echt van start gaan!

 

Wil u vooraf al eens weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een TKDV-wedstrijd? Met name wat er van u, als club, verwacht wordt? En wat de rol van Taekwondo Vlaanderen hierin is? Neem dan een kijkje in dit draaiboek voor wedstrijdorganisatoren.

Indien u hierna nog vragen hebt omtrent de organisatie van een TKDV-wedstrijd, dan kan u steeds contact opnemen met het secretariaat: Annelies Van Hoofstat | recreatie@taekwondo.be | 011/87.09.19