Skip to main content

Stopzetting van alle activiteiten tot en met 5 april

19

Mar 2020Club info

Door recente ontwikkelingen over het Coronavirus en de bijhorende richtlijnen van de overheid nemen wij als Taekwondo Vlaanderen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op.  

Sporten is en blijft gezond, maar de overheid adviseert om het contact met andere zo veelmogelijk te beperken en vermijden. Daarom zijn we genoodzaakt om de nodige maatregelen te nemen en zo de verspreiding van het virus te beperken. 

Tot en met 5 april worden daarom alle activiteiten van Taekwondo Vlaanderen geannuleerd de verenigingen worden aangeraden om de richtlijnen van de overheid te volgen en alle activiteiten die een risico vormen uit te stellen tot 5 april. Alle clubtrainingen en andere clubactiviteiten dienen dus eveneens gestopt te worden tot en met 5 april. 

De situatie wordt verderopgevolgd en we houden u op de hoogte. 

Het secretariaat is enkel per mail en beperkt telefonisch bereikbaar.

Recent nieuws

Instroomtesten topsportschool op 17 augustus

Studeren aan de topsportschool in Antwerpen en bijna dagelijks trainen in gezelschap van wereldtoppers als Jaouad Achab en Raheleh Asemani? Die droom kan ook voor jou werkelijkheid worden! De topsportschool houdt op maandag 17 augustus de jaarlijkse instroomtesten.

Lees meer
Adviezen voor vechtsportclubs na 28 juli

Voor de strengere maatregelen van 28 juli zijn er duidelijke adviezen voor vechtsportbeoefening geformuleerd.

Lees meer
Covid-19 - Verstrengde maatregelen

Vanuit het vechtsportplatform stellen we volgende basisadviezen voor.

Lees meer
Topsport

De samenwerking met head coach Davoud Etminani werd in onderling overleg beëindigd. Assistent coach Alireza Nassrazadany zal de functie ad interim overnemen.

Lees meer
Jaouad Achab haalt Het Journaal met training in Brugge

Jaouad Achab (27) gaf een proefles aan kinderen tussen 11 en 14 jaar op een sportkamp van Sport Vlaanderen in Brugge. Hij werd daarbij gevolgd een ploeg van Het Journaal van Een.

Lees meer
Ben jij de nieuwe Jaouad Achab of Laura Roebben?

Van vrijdag 31 juli tot zondag 2 augustus organiseert het Topsport Team een stage voor getalenteerde leden van Taekwondo Vlaanderen.

Lees meer
Exitstrategie fase 4 - vanaf 1 juli

Op basis van de beslissingen van de veiligheidsraad gelden volgende regels voor fase 4

Lees meer
Taekwondostage 2020

U heeft het ongetwijfeld al vernomen in de media!? De sportkampen in de zomer mogen doorgaan! Dit wil zeggen dat ook onze taekwondostage in augustus groen licht heeft gekregen.

Lees meer