VTB-training 27.09.2015

30/09/2015

De kick-off van de eerste all-round VTB trainingsstage van het nieuwe seizoen 2015-2016!

Zondag 27 sept 2015 - Desondanks de goede weersvoorspelling stonden een 80-tal echte Taekwondo'ins weer paraat voor een gevuld Taekwondo programma! Met dank aan de bestuurders van Heiveld voor de nieuwe sportvloer werden traditiegetrouw alle disciplines in goede banen geleid door onze Vlaamse grootmeesters met o.a. Vera Moens & Louis Michez voor "Poomsae", Chris Thoen & Frederik Van Vlaenderen die "Hanmadang" en het "Taekwondo demo-team" onder handen namen, “Hosinsul” door Boucham Saïd & "Kyorugi" onder leiding van meester Chin en Michaël Thoelen.

Nieuw deze keer was de mogelijkheid tot doorschuiven halverwege de stage, waardoor onze leden deze voormiddag konden proeven van andere disciplines van Taekwondo. Hieruit bleek dat onderdelen zoals o.a. het "Taekwondo demo-team" erg in de smaak vielen bij de jeugd, een groep die erg goed was vertegenwoordigd op deze stage. Na het verzorgen van een aantal kleine kwetsuren (een bloedblaar, een kloofje of een lichte schaafwond) werd er met de nodige "discipline" en "dedication" verder gesport. De mengelmoes van gele, groene, blauwe, rode en zwarte banden versterkte alleen maar het respect & de "friendship" voor elkaar. Met de vertegenwoordiging van onze voorzitter Erik Baert die de locatie en de invulling van de verschillende trainingen ter evaluatie nam, kwam er helaas na 2 uur trainen ook een einde aan deze stage.

Net zoals bij elke wedstrijd, stage alsook opleiding waar dan ook, kan men niet zonder de nodige helpers/vrijwilligers van de lokale sportclubs voor hun logistieke ondersteuning, alsook de VTB want ook zonder hen is een stage zoals dit niet mogelijk. Dank aan allen en mogen wij jullie uit alle provincies alvast uitnodigen op onze volgende all-round VTB trainingsstage. Tot dan!

Vlaamse Taekwondo Bond & alle medewerkers.

Benny Nuyens

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15