Vormingen voor clubbestuurders

Werken met Google Drive - Hasselt - do, 29/09/2016 - 19:00

Google Drive is de verzamelnaam voor een aantal gratis online toepassingen van Google. Via een googleaccount krijg je immers een aantal zeer handige tools ter beschikking die je zowel privé als zakelijk heel goed kan gebruiken, mits je de functionaliteiten ervan onder de knie hebt. Tijdens deze vorming leer je de verschillende tools kennen en ga je er meteen mee aan de slag!

We laten je onder meer zien hoe je documenten of rekenbladen kan aanmaken, maar ook hoe je makkelijk een online inschrijvingsformulier opmaakt en de inschrijvingen verwerkt. Dankzij Google Drive kan je niet alleen overal aan je bestanden, maar kan je ze ook nog eens delen met anderen of er samen aan werken.

Deze vorming vereist geen voorkennis en is erg praktisch gericht. Er worden géén pc’s voor de deelnemers voorzien, die zijn ook niet nodig. Je mag je eigen laptop of tablet meenemen, maar dat is niet verplicht.

Meer informatie vindt u terug via deze link.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar
info@orientatie.org

 

Sociale media voor je sportclub: startniveau - Beringen - do, 27/10/2016 - 19:00

Deze sessie is ideaal voor jou als je overtuigd bent dat social media een belangrijk deel van je communicatie- en marketingaanpak is of moet zijn.

Je krijgt een antwoord op volgende vragen:

  • Welke sociale media bestaan er?
  • Wat is de grote meerwaarde van Facebook voor mijn club?
  • Wat is een Facebookpagina?
  • Hoe maak je een pagina op Facebook aan?
  • Hoe start je met Facebook?

Er worden géén pc’s voor de deelnemers voorzien, die zijn ook niet nodig. Je mag je eigen laptop of tablet meenemen, maar dat is niet verplicht.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@orientatie.org
 

 

 

 

 

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15