Skip to main content

Caroline Volders en Hanne Waerzeggers pakken ticket voor WK Taekwondo

09

Jun 2022

TKDV-atleten Caroline Volders en Hanne Waerzeggers hebben goed nieuws gekregen! De twee dames van taekwondoschool Keumgang uit Diest hebben een selectie op zak voor het WK taekwondo voor junioren van 2 tot 7 augustus in Sofia.

Activiteit

Voor Caroline Volders en Hanne Waerzeggers is de WK-selectie een nieuwe mijlpaal in hun jonge taekwondoloopbaan. Beiden maakten de voorbije jaren al een goede indruk op het internationale circuit en mogen dat nu bewijzen op het grootste platform ter wereld: het wereldkampioenschap junioren!

Caroline zal uitkomen in de klasse -55 en Hanne waagt haar kans in de kans in de klasse -46. Taekwondo Vlaanderen wenst beide dames veel succes op het WK in Bulgarije. 

 

Recent nieuws

Sarah Chaari van Team Belgium pakt goud op WK Taekwondo

Sarah Chaari veroverde op het WK Taekwondo in Mexico een gouden medaille in de klasse -62. De eerste vrouwelijke wereldkampioen in de geschiedenis van het Belgische taekwondo.

Lees meer
Ronde tafelgesprek & sparringsdag

Op 19 november vindt er een ronde tafelgesprek plaats voor coaches en trainers te Leuven, op 20 november kunnen atleten deelnemen aan een sparringstraining onder leiding van het topsportteam.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo De Tijgers

Voor de club in de kijker van oktober trokken we naar Rijkevorsel. Daar huist de club Taekwondo de Tijgers van de jonge hoofdtrainer Wannes Van Dooren.

Lees meer
Dag van de trainer

Zaterdag 10 december is het de 'dag van de trainer' in Gent.

Lees meer
Lancering nieuwe kwaliteitslabels

Deze week lanceren we twee nieuwe kwaliteitslabels voor de clubs.

Lees meer
Gezocht: nieuwe collega

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe algemeen coördinator.

Lees meer
Secretariaat gesloten

Het secretariaat zal gesloten zijn op maandag 31 oktober 2022.

Lees meer
Interview Jana Roelants naar aanleiding van week van de scheidsrechter

Van 1 tot 9 oktober vindt in Vlaanderen de week van de scheidsrechter plaats. Naar aanleiding hiervan sprak Taekwondo Vlaanderen af met Jana Roelants voor een babbel over haar scheidsrechtersloopbaan.

Lees meer