Skip to main content

Dag van de trainer

27

Okt 2022Club info

Een mix van verschillende sporttakspecifieke en -overschrijdende thema's, dat is waar de dag van de trainer om draait. Sport Vlaanderen stelde daarom, met behulp van de verschillende sportfederaties en erkende instituten, een programma op om duimen en vingers bij af te lekken.

Onder alle aanwezige lesgevers zit ook onze eigen technisch directeur topsport, Dave Cook. Hij zal 2 sessies geven in de namiddag die zeker en vast de moeite zijn om te volgen. Daarnaast heb je nog verschillende andere interessante sessies waarvoor je je kan opgeven. Je bent baas over je eigen programma. Je kan 1 of meerdere sessies volgen, fysiek of online … Kortom voor ieder wat wils.

Samen op bijscholing

Ook Taekwondo Vlaanderen zal aanwezig zijn in Gent met een gezellige infostand waar je als trainer terecht kan voor een praatje met je collegatrainers, het secretariaat of enkele bestuurders.

Ontdek het volledige programma via deze link en schrijf je snel in voor je favoriete sessie(s).

Weet je niet goed wat kiezen? Ontdek de suggesties van Taekwondo Vlaanderen via deze link.

Recent nieuws

Sarah Chaari van Team Belgium pakt goud op WK Taekwondo

Sarah Chaari veroverde op het WK Taekwondo in Mexico een gouden medaille in de klasse -62. De eerste vrouwelijke wereldkampioen in de geschiedenis van het Belgische taekwondo.

Lees meer
Ronde tafelgesprek & sparringsdag

Op 19 november vindt er een ronde tafelgesprek plaats voor coaches en trainers te Leuven, op 20 november kunnen atleten deelnemen aan een sparringstraining onder leiding van het topsportteam.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo De Tijgers

Voor de club in de kijker van oktober trokken we naar Rijkevorsel. Daar huist de club Taekwondo de Tijgers van de jonge hoofdtrainer Wannes Van Dooren.

Lees meer
Dag van de trainer

Zaterdag 10 december is het de 'dag van de trainer' in Gent.

Lees meer
Lancering nieuwe kwaliteitslabels

Deze week lanceren we twee nieuwe kwaliteitslabels voor de clubs.

Lees meer
Gezocht: nieuwe collega

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe algemeen coördinator.

Lees meer
Secretariaat gesloten

Het secretariaat zal gesloten zijn op maandag 31 oktober 2022.

Lees meer
Interview Jana Roelants naar aanleiding van week van de scheidsrechter

Van 1 tot 9 oktober vindt in Vlaanderen de week van de scheidsrechter plaats. Naar aanleiding hiervan sprak Taekwondo Vlaanderen af met Jana Roelants voor een babbel over haar scheidsrechtersloopbaan.

Lees meer