Skip to main content

Manuel Pollet naar WK Taekwondo in Baku

09

Mei 2023

Manuel Pollet van Ilyo Aarschot heeft officiële bevestiging gekregen dat hij geselecteerd is voor het WK taekwondo in Baku, Azerbeidzjan.

Activiteit

De Belgian Taekwondo Federation heeft zijn selectie voor het WK Taekwondo in Baku, Azerbeidzjan bekendgemaakt. In de officiële selectie één atleet van de topsportwerking van Taekwondo Vlaanderen: Manuel Pollet! De zilveren medaille van de G1 van Innsbruck verdedigt samen met Raheleh Asemani, Badr Achab en Sarah Chaari de Belgische kleuren in Baku!

Manuel Pollet zal in Baku zijn kans wagen in de klasse -87. In de op één na zwaarste gewichtsklasse bij de heren wacht de leerling van Ilyuo Aarschot en het Vlaamse topsportteam wellicht een zware loting in zijn eerste WK ooit. maar Manuel heeft bewezen op de G1 Oostenrijk Open en de Qualifier voor de European Games dat hij ook onder druk zijn mannetje kan staan.

Het WK Taekwondo vindt plaats van 29 mei tot en met 4 juni.  

Recent nieuws

Office Taekwondo Vlaanderen gesloten op 19 mei

Taekwondo Vlaanderen maakt de brug op vrijdag 19 mei.

Lees meer
Loting Belgisch Kampioenschap Poomsae 13/05/2023

De loting van de A-klasse voor het BK Poomsae 2023 is gekend.

Lees meer
Korean Ambassador's Cup zkt deelnemers

De Korean Ambassador's Cup op zondag 21 mei. Dat is poomsae voor iedereen in een plezant kader. Schrijf je nu in voor het te laat is.

Lees meer
Manuel Pollet naar WK Taekwondo in Baku

Manuel Pollet van Ilyo Aarschot heeft officiële bevestiging gekregen dat hij geselecteerd is voor het WK taekwondo in Baku, Azerbeidzjan.

Lees meer
Club in de kijker- Lion's Academy Liedekerke

In de maand april zetten we de Lion's Taekwondo Academy uit Liedekerke in de kijker. We hadden met hoofdtrainer Omar onder andere over zijn roots in het taekwondo en de oorsprong van zijn mooie clubnaam.

Lees meer
Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen in de zomervakantie van 2023 een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Voor de club in de kijker van maart trokken we naar Antwerpen voor een babbel met hoofdtrainer Kara Kuduret van de club Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Lees meer
CREW gezocht voor Open Hanmadang 2023

Op 29 april is het weer tijd voor onze Open Hanmadang te Turnhout. Om deze competitie in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar enkele helpende handen.

Lees meer