Skip to main content

Manuel Pollet naar WK Taekwondo in Baku

09

Mei 2023

Manuel Pollet van Ilyo Aarschot heeft officiële bevestiging gekregen dat hij geselecteerd is voor het WK taekwondo in Baku, Azerbeidzjan.

Activiteit

De Belgian Taekwondo Federation heeft zijn selectie voor het WK Taekwondo in Baku, Azerbeidzjan bekendgemaakt. In de officiële selectie één atleet van de topsportwerking van Taekwondo Vlaanderen: Manuel Pollet! De zilveren medaille van de G1 van Innsbruck verdedigt samen met Raheleh Asemani, Badr Achab en Sarah Chaari de Belgische kleuren in Baku!

Manuel Pollet zal in Baku zijn kans wagen in de klasse -87. In de op één na zwaarste gewichtsklasse bij de heren wacht de leerling van Ilyuo Aarschot en het Vlaamse topsportteam wellicht een zware loting in zijn eerste WK ooit. maar Manuel heeft bewezen op de G1 Oostenrijk Open en de Qualifier voor de European Games dat hij ook onder druk zijn mannetje kan staan.

Het WK Taekwondo vindt plaats van 29 mei tot en met 4 juni.  

Recent nieuws

Startschot The Factory is officieel gelost

Alles wat u wilde weten over The Factory, het gloednieuwe topsportproject, vroegen we aan Johan Alles en Dave Cook.

Lees meer
Het secretariaat van TKDV gaat er even tussenuit

Wij sluiten de deuren tussen Kerst en Nieuwjaar.

Lees meer
Club in de kijker: T-JOO

Voor de laatste club in de kijker van 2023 trokken we naar T-JOO, een gezellige club pal op de grens van de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Lees meer
Kickstart jouw ledenwerving

Webinar rond marketing & communicatie voor taekwondoclubs

Lees meer
Poomsaeteam komt terug met zilver en brons van EK 2023

Het nationale poomsaeteam heeft op het EK Poomsae een zilveren en een bronzen plak veroverd. Vera Moens en Melissa Engels waren de medaillewinnaars. Met ook nog twee vijfde plaatsen was het een meerdan geslaagd EK voor de Belgen.

Lees meer
Louis Michez blikt vooruit op EK Poomsae in Innsbruck

Op donderdag 23 november vertrok het nationale Poomsaeteam naar Oostenrijk voor het EK Poomsae. Wij peilden naar de verwachtingen bij delegatieleider Louis Michez.

Lees meer
17-jarige Caroline Volders pakt goud op G1 van Zweden

Caroline Volders (17) heeft op de G1 Zweedse Open verrassend maar zeer knap een gouden medaille veroverd in de klasse -57.

Lees meer
Vrijwilliger op de Belgian Open 2024

Schrijf je in als vrijwilliger voor onze Belgian Open 2024 en kom terecht in een tof en gezellig team.

Lees meer