Skip to main content

Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

06

Apr 2023

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen van 14 tot 18 augustus een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge. De stage wordt gegeven door erkende en gediplomeerde trainers die garant staan voor kwalitatieve en technisch hoogstaande trainingen in alle verschillende disciplines van het taekwondo.

Activiteit

De stage is een afwisseling van alle disciplines uit het taekwondo. Zowel poomsae, hosinsul als kyorugi komen dagelijks aan bod. Zelfs een heuse Hanmadang-training staat op het programma. Denk je misschien? Oh neen, dat niveau ligt te hoog voor mij? Of denk je, daar kan ik niets bijleren? Geen zorgen. Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid aan de hand van een technische fiche. Door te werken met niveaugroepen kan elke deelnemer op zijn niveau bijleren.

Place to be is het Sport Vlaanderen centrum in Brugge, waar we tevens verblijven in volpension. De trainers voorzien naast de trainingen ook tal van leuke nevenactiviteiten zoals zwemmen, andere leuke sporten, uitstapjes en natuurlijk ook gewoon lol maken!

Dus als jullie dit cool vinden, hebben we een deal? Bij te weinig inschrijvingen, gaat het kamp immers niet door. Dus vraag je gerust je vrienden of vriendinnetjes van op de taekwondoclub ook mee? 

Waar en wanneer? Brugge | 14 – 18 augustus 2023 (onder voorbehoud)

Leeftijd? 7 – 21 jaar
Blijven slapen? Geen probleem. In Sport Vlaanderen Brugge (volledig verblijf met overnachting, drie maaltijden per dag en een vieruurtje)
Deelnamebijdrage? € 305 (+ € 10 vanaf 12 jaar)
Praktische informatie? Klik hier!

Recent nieuws

Office Taekwondo Vlaanderen gesloten op 19 mei

Taekwondo Vlaanderen maakt de brug op vrijdag 19 mei.

Lees meer
Loting Belgisch Kampioenschap Poomsae 13/05/2023

De loting van de A-klasse voor het BK Poomsae 2023 is gekend.

Lees meer
Korean Ambassador's Cup zkt deelnemers

De Korean Ambassador's Cup op zondag 21 mei. Dat is poomsae voor iedereen in een plezant kader. Schrijf je nu in voor het te laat is.

Lees meer
Manuel Pollet naar WK Taekwondo in Baku

Manuel Pollet van Ilyo Aarschot heeft officiële bevestiging gekregen dat hij geselecteerd is voor het WK taekwondo in Baku, Azerbeidzjan.

Lees meer
Club in de kijker- Lion's Academy Liedekerke

In de maand april zetten we de Lion's Taekwondo Academy uit Liedekerke in de kijker. We hadden met hoofdtrainer Omar onder andere over zijn roots in het taekwondo en de oorsprong van zijn mooie clubnaam.

Lees meer
Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen in de zomervakantie van 2023 een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Voor de club in de kijker van maart trokken we naar Antwerpen voor een babbel met hoofdtrainer Kara Kuduret van de club Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Lees meer
CREW gezocht voor Open Hanmadang 2023

Op 29 april is het weer tijd voor onze Open Hanmadang te Turnhout. Om deze competitie in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar enkele helpende handen.

Lees meer