Skip to main content

Poomsae seminarie - Cancelled

20

Jan 2022Activiteit

Met spijt in ons hart moeten we het poomsae seminarie met GM Kang Ik Pil en Master Kambiz uitstellen. Dit seminarie stond gepland in het weekend van 19-20 februari. Maar de strikte COVID-reisrestricties die gelden in Korea gooiden roet in het eten.

Echter betekent uitstel zeker geen afstel. Het bestuur van Taekwondo Vlaanderen bekijkt samen met GM Kang Ik Pil & Master Kambiz wanneer we dit interessante seminarie opnieuw kunnen inplannen.

 

Kan je in de tussentijd niet wachten om bij te leren van GM Kang Ik Pil? Dan hebben we goed nieuws voor jullie. GM Kang Ik Pil bracht recent enkele interessante boeken uit rond poomsae, namelijk 'the complete understanding of taekwondo poomsae'.

De transportkosten zijn spijtig genoeg enorm hoog, daarom willen we vanuit Taekwondo Vlaanderen kijken of het mogelijk is een groepsaankoop te doen en zo deze kosten wat te drukken. Ben je geïnteresseerd in dit boek? Geef dan zeker een seintje via mail (recreatie@taekwondo.be).

Recent nieuws

Sarah Chaari van Team Belgium pakt goud op WK Taekwondo

Sarah Chaari veroverde op het WK Taekwondo in Mexico een gouden medaille in de klasse -62. De eerste vrouwelijke wereldkampioen in de geschiedenis van het Belgische taekwondo.

Lees meer
Ronde tafelgesprek & sparringsdag

Op 19 november vindt er een ronde tafelgesprek plaats voor coaches en trainers te Leuven, op 20 november kunnen atleten deelnemen aan een sparringstraining onder leiding van het topsportteam.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo De Tijgers

Voor de club in de kijker van oktober trokken we naar Rijkevorsel. Daar huist de club Taekwondo de Tijgers van de jonge hoofdtrainer Wannes Van Dooren.

Lees meer
Dag van de trainer

Zaterdag 10 december is het de 'dag van de trainer' in Gent.

Lees meer
Lancering nieuwe kwaliteitslabels

Deze week lanceren we twee nieuwe kwaliteitslabels voor de clubs.

Lees meer
Gezocht: nieuwe collega

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe algemeen coördinator.

Lees meer
Secretariaat gesloten

Het secretariaat zal gesloten zijn op maandag 31 oktober 2022.

Lees meer
Interview Jana Roelants naar aanleiding van week van de scheidsrechter

Van 1 tot 9 oktober vindt in Vlaanderen de week van de scheidsrechter plaats. Naar aanleiding hiervan sprak Taekwondo Vlaanderen af met Jana Roelants voor een babbel over haar scheidsrechtersloopbaan.

Lees meer