Skip to main content

Poomsae talentdetectietraining voor jeugd

30

Dec 2020

Taekwondo Vlaanderen startte met een nieuw initiatief om jeugd warm te maken voor poomsaewedstrijden. Na een succesvolle eerste editie staat ondertussen ook de tweede gepland.

Leden informatie

Onder leiding van 2 TOP-TKDV-trainers, Erik Baert (8e Dan) en Chris Thoen (8e Dan) én de Koreaanse ambassadrice Park Kyung Eum, wordt er dieper ingegaan op de reeds gekende taegeuks. Er worden tijdens deze trainingen dus GEEN nieuwe taegeuks aangeleerd. Heb je dus de intentie om in de toekomst deel te nemen aan een poomsaewedstrijd (of heb je dat al gedaan)? Dan ben je meer dan welkom om op deze trainingen je poomsae-skills te verbeteren.

De training zal plaatsvinden op zaterdag 09/01/2021 van 14u-15u. Dit in sporthal 't Kooike Putte (Ertbrandstraat 64, 2950 Kapellen).

Praktische voorwaarden om deel te nemen

  • Jonger zijn dan 13j (tot aan de dag van je 13e verjaardag)
  • Al enkele taegeuks kennen
  • Minstens een gele gordel hebben
  • Lid zijn bij Taekwondo Vlaanderen

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan zeker aan via dit formulier! (Wegens de huidige coronamaatregelen is het verplicht om dit te doen indien je wenst deel te nemen).

Twijfel je of je in aanmerking komt of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen met het secretariaat (recreatie@taekwondo.be).

Recent nieuws

Corona-update Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Oktober 2021

In oktober doet het Covid Safe Ticket (CST) haar intrede in alle sport- en fitnesscentra binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontdek hier wat dit betekent voor onze Brusselse clubs.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot

De club in de kijker in september is Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot. Wij spraken met voorzitter Johan Alles en kwamen alles te weten over de populaire club in Aarschot.

Lees meer
Laura Roebben zet punt achter topsportloopbaan

Laura Roebben zet een punt achter haar topsportloopbaan. In een openhartig interview met Taekwondo Vlaanderen praat ze over haar beweegredenen om te stoppen en werpt ze een blik in de toekomst.

Lees meer
Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

Taekwondo Vlaanderen heeft met diepe treurnis het overlijden van bestuurder Rene Vivet vernomen.

Lees meer
Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september is het officiële Kukkiwon demoteam in België! Op zaterdag vinden er twee demo's plaats in Brussel. Zondag is er een initiatie met de leden van het demoteam.

Lees meer
Taekwondo - Passie kent geen beperking

Met deze slogan gaat onze G-sportcampagne van start.

Lees meer
Poomsae, iets voor jou?

De start van het nieuwe seizoen is een feit. Eindelijk mogen we weer onze dobok aantrekken en richting onze favoriete dojang gaan.

Lees meer
Gezond sporten: vijf dagen na vaccinatie niet intensief sporten

Competitiesporters en andere mensen die intensief sporten, doen er uit voorzorg goed aan hun eerste of tweede vaccinatie in een rustige periode te plannen en na toediening van de injectie gedurende vijf dagen geen zware inspanningen te leveren.

Lees meer