Skip to main content

Poomsae talentdetectietraining voor jeugd

30

Dec 2020

Taekwondo Vlaanderen startte met een nieuw initiatief om jeugd warm te maken voor poomsaewedstrijden. Na een succesvolle eerste editie staat ondertussen ook de tweede gepland.

Leden informatie

Onder leiding van 2 TOP-TKDV-trainers, Erik Baert (8e Dan) en Chris Thoen (8e Dan) én de Koreaanse ambassadrice Park Kyung Eum, wordt er dieper ingegaan op de reeds gekende taegeuks. Er worden tijdens deze trainingen dus GEEN nieuwe taegeuks aangeleerd. Heb je dus de intentie om in de toekomst deel te nemen aan een poomsaewedstrijd (of heb je dat al gedaan)? Dan ben je meer dan welkom om op deze trainingen je poomsae-skills te verbeteren.

De training zal plaatsvinden op zaterdag 09/01/2021 van 14u-15u. Dit in sporthal 't Kooike Putte (Ertbrandstraat 64, 2950 Kapellen).

Praktische voorwaarden om deel te nemen

  • Jonger zijn dan 13j (tot aan de dag van je 13e verjaardag)
  • Al enkele taegeuks kennen
  • Minstens een gele gordel hebben
  • Lid zijn bij Taekwondo Vlaanderen

 

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan zeker aan via dit formulier! (Wegens de huidige coronamaatregelen is het verplicht om dit te doen indien je wenst deel te nemen).

Twijfel je of je in aanmerking komt of wil je graag nog wat meer informatie? Aarzel dan niet contact op te nemen met het secretariaat (recreatie@taekwondo.be).

Recent nieuws

Corona-update 27 juni

Vanaf 27 juni startte de zomerversoepelingen. We lijsten de belangrijkste zaken voor jullie hieronder kort op per leeftijd.

Lees meer
Club in de kijker: Mudukwan Academy

In juni zetten we voor u de club Mudukwan Academy uit Brussel in de kijker! Wij spraken met hoofdtrainer Moustapha Akkouh. Een man die dag in, dag uit met olympisch taekwondo bezig is op alle niveaus.

Lees meer
Afscheidsinterview Nicholas Corten

Nicholas Corten heeft een punt gezet achter zijn topsportloopbaan! Samen met Taekwondo Vlaanderen blikt hij nog één keer terug op zijn afscheid.

Lees meer
Corona-update 9 juni

Vanaf woensdag 9 juni gaan de volgende versoepelingen in. Maar wat betekent dit voor jouw club?

Lees meer
Hoe zou het zijn met...Salaheddine Bensalah?

In de rubriek 'Hoe zou het zijn met...' spraken we met ex-topsporter Salaheddine Bensalah. De ex-jeugdkampioen uit Antwerpen staat binnenkort voor de klas en geeft ook training bij zijn moederclub Taekwondo Progress Antwerpen.

Lees meer
Infosessie G-sport in mijn club

Tijdens deze infosessie geven we meer informatie over G-sport in de club, de G-sport-werking van TKDV en ons heuse G-sport project!

Lees meer
Interview met Hanne Jacobs van AWEL vzw

Taekwondo Vlaanderen, KTA Taekwondo en Range Sports sloegen de handen in elkaar voor de organisatie van de Online Belgian Open Taekwondo. Een deel van de opbrengst ging naar de vzw AWEL. Waarom net dat goede doel werd gekozen, leest u in dit artikel!

Lees meer
Club in de kijker Kukkiwon Bredene

In mei zetten we de West-Vlaamse club Kukkiwon Bredene in de kijker. Hoofdtrainer Shane Vermet (33) nam die functie destijds op toen hij amper 18 jaar was. Een unicum in het Belgische taekwondo.

Lees meer