Skip to main content

Ronde tafelgesprek kyorugi voor coaches/trainers

02

Mei 2022Activiteit

Technisch directeur Topsport, Dave Cook, organiseert voor het derde maal een ronde tafelgesprek voor coaches & trainers sparring. De eerste twee gesprekken werden zeer enthousiast onthaald door onze trainers én Dave Cook zelf.

Zoals steeds zal de focus van het gesprek liggen op één specifiek thema. Ditmaal is dit het ontwerpen en coördineren van een prestatie-omgeving dat ruimte laat voor exploratie, probleemoplossend denken en het mogelijk maken van prestaties. Dit alles met respect voor het doel van de respectievelijke trainingssessie.

 

Praktisch

Datum Zondag 5 juni 2022
Uur 10u- 13u30
Locatie

Sportcentrum Karteria (Kluisbergstraat 21, 3290 Diest)

Aanmelden Via dit online formulier

 

De sessie wordt gehouden bij een minimum van 5 registraties.

Recent nieuws

Ronde tafelgesprek kyorugi voor coaches/trainers

Zondag 5 juni 2022 organiseert onze technisch directeur topsport, Dave Cook, opnieuw een ronde tafelgesprek voor coaches & trainers sparring.

Lees meer
Club in de kijker Sin Nyon Oudenaarde

Voor de club in de kijker van april trokken we naar Oost-Vlaanderen voor een babbel met hoofdtrainer Nestor Lambrecht van Sin Nyon Oudenaarde.

Lees meer
Zilveren plak op WK Poomsae voor Vera Moens

Team Belgium heeft er een zeer succesvol WK Poomsae opzitten! Vera Moens veroverde in de klasse -65 een zilveren medaille. Axelle Bonnez haalde de top-10 in de zeer sterk bezette koningsklasse dames -30 en ook kadet Gabriella Meyvis presteerde sterk met een vijftiende plek.

Lees meer
Planning Open Hanmadang 2022

De inschrijvingen zijn afgesloten en de planning is opgemaakt. Ontdek hier hoe de Open Hanmadang er aan toe zal gaan deze zaterdag.

Lees meer
Info Poomsae Ambassador's Cup en Kosin Demoteam

In het weekend van 7 en 8 mei is het al Korea wat de klok slaat in Edegem. Het Kosin University demoteam geeft op 7 mei een seminarie waarin ze hun geheimen delen van Martial Arts Tricking. Een dag later staat de Korean Ambassador's Cup op het programma.

Lees meer
Word een Safe Sport Allies club

ICES en Thomas More slaagden de handen in elkaar voor een nieuw project, Safe Sport Allies club. Hierin ondersteunen ze clubs in hun aanpak tegen grensoverschrijdend gedrag.

Lees meer
Gezocht: Organisator BK 2023

Wil je graag het BK Kyorugi en BK Poomsae organiseren in 2023? Dien dan zeker je aanvraag in.

Lees meer
Trainingsweekend sparring

In het weekend van 16 en 17 april vind er een heus trainingsweekend sparring plaats. Ontdek er alles over.

Lees meer