Skip to main content

Veranderingen danexamen 6e & 7e DAN

26

Jan 2022Leden informatie

Sinds 2021 ziet het examen voor 6e en 7e DAN Kukkiwon er iets anders uit. Dit is het gevolg van enkele hervormingen die Kukkiwon doorvoerde. Zo zal je als kandidaat niet enkel worden beoordeeld door het dancollege van Taekwondo Vlaanderen maar eveneens door een officiële jury van Kukkiwon. Hoe dit examen er net uit ziet en hoe dit alles praktisch in zijn werk gaat vind je terug in ons danexamenreglement.

Wil je graag je examen afleggen voor 6e of 7e DAN? Neem dan zeker contact op met het secretariaat van Taekwondo Vlaanderen (recreatie@taekwondo.be) zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in het hele adminstratieve proces.

Recent nieuws

Sarah Chaari van Team Belgium pakt goud op WK Taekwondo

Sarah Chaari veroverde op het WK Taekwondo in Mexico een gouden medaille in de klasse -62. De eerste vrouwelijke wereldkampioen in de geschiedenis van het Belgische taekwondo.

Lees meer
Ronde tafelgesprek & sparringsdag

Op 19 november vindt er een ronde tafelgesprek plaats voor coaches en trainers te Leuven, op 20 november kunnen atleten deelnemen aan een sparringstraining onder leiding van het topsportteam.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo De Tijgers

Voor de club in de kijker van oktober trokken we naar Rijkevorsel. Daar huist de club Taekwondo de Tijgers van de jonge hoofdtrainer Wannes Van Dooren.

Lees meer
Dag van de trainer

Zaterdag 10 december is het de 'dag van de trainer' in Gent.

Lees meer
Lancering nieuwe kwaliteitslabels

Deze week lanceren we twee nieuwe kwaliteitslabels voor de clubs.

Lees meer
Gezocht: nieuwe collega

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar een nieuwe algemeen coördinator.

Lees meer
Secretariaat gesloten

Het secretariaat zal gesloten zijn op maandag 31 oktober 2022.

Lees meer
Interview Jana Roelants naar aanleiding van week van de scheidsrechter

Van 1 tot 9 oktober vindt in Vlaanderen de week van de scheidsrechter plaats. Naar aanleiding hiervan sprak Taekwondo Vlaanderen af met Jana Roelants voor een babbel over haar scheidsrechtersloopbaan.

Lees meer