Skip to main content

Webinar 'Blessurepreventie'

22

Apr 2021Activiteit

Kent u Arno Andersen? De kans is groot dat u de naam al eens zien passeren hebt op de sociale media van Taekwondo Vlaanderen. Arno is immers de zeer gewaardeerde kinesist van het Flemish Topsport Team Taekwondo. En op donderdag 27 mei wil deze man graag zijn kennis delen met jullie op de webinar blessurepreventietraining. Hierin vertelt Arno onder andere waarom preventietraining zo belangrijk is? Welke blessures vaak voorkomen bij sparring en wat de oorzaken hiervan zijn en nog veel meer interessante zaken. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in voor deze interessante webinar met Arno Andersen.  

 

Praktisch:

  • Wanneer: 27 mei 2021
  • Uur: 19.30u - 20.30u
  • Inschrijven via deze link.

Recent nieuws

Hoe zou het zijn met...Martijn Willemsen?

In de rubriek 'Hoe zou het zijn met...' spraken we ex-topsporter Martijn Willlemsen. Vandaag geeft hij zijn ervaringen door aan jonge atleten en gaat hij voluit voor een carrière in de academische wereld.

Lees meer
Corona-update 26 april 2021

Vanaf vandaag, 26 april, gaan er enkele versoepelingen van start. Ontdek hier wat dit concreet inhoudt voor je club.

Lees meer
Club in de kijker: Chon Ji Schilde

Voor de club in de kijker van april reizen we van het Limburgse Bilzen naar de provincie Antwerpen. In de mooie gemeente Schilde is daar al sinds jaar en dag de club Chon Ji Schilde gevestigd. Wij babbelden met hoofdtrainer Eric Ceunis over de rijke geschiedenis van de club, de nadruk op recreatieve sportbeoefening en gelukkige leden van 7 tot 70 jaar.

Lees meer
Webinar 'Blessurepreventie'

Op 27 mei staat er opnieuw een interessante webinar op de planning.

Lees meer
Hoe zou het zijn met...Karim Dighou?

Ex-topsportcoach Karim Dighou werkt en woont nu aan de andere kant van de wereld in Australië! Wij vroegen ons af hoe het met hem ging en namen contact op. Het relaas van die babbel vindt u hier.

Lees meer
Club in de kijker: Academy Pyong Won

Voor de club in de kijker van de maand maart maakten we een virtueel ommetje langs Academy Pyong Won in Bilzen. Wij spraken er met hoofdtrainer Nathalie Schils over all-round taekwondo, kidstrainingen en alles doen voor een lach op de gezichten te toveren.

Lees meer
Corona-update 25 maart 2021

Op 27 maart wordt een 'paaspauze' ingelast. Ontdek snel wat dit betekent voor jouw sportclub.

Lees meer
Corona-update 22 maart 2021

Vrijdag 19 maart werd er beslist om de huidige maatregelen opnieuw te verstrengen.

Lees meer