Skip to main content

Word jij Crew Member op de Belgian Open Taekwondo 2023

09

Dec 2022

De Belgian Open Taekwondo 2023! Dat is drie dagen toptaekwondo in Lommel. Maak deel uit van die unieke event en schrijf je in voor onze supertoffe crew.

Leden informatie

Vrijwilligers CREW Belgian Open 17-19 maart 2023

In het weekend van 17-19 maart 2023 vindt de Belgian Open Taekwondo plaats. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen toesteken om er opnieuw een topeditie van te maken.

Hieronder leggen we graag even uit wat je kan verwachten...

WAT? 

MIDDEN IN DE ACTIE!

Een Belgian Open Taekwondo bruist van de actie! Een tiental velden waar van s'morgens tot s'avonds gekampt wordt. Dat vraagt ook om heel wat werk. Gaande van accreditatie veldtoegang, sensorcontrole, assistentie, dopingcontrole, ophalen scheidsrechterformulieren, verkoop inkomtickets en jetons, brengen van drank en versnapering naar CREW en scheidsrechters, weging,... Je leest het goed. Voor al die dingen hebben we mensen nodig. Geef aan wat je graag doet en we zijn vertrokken. 

OPBOUW EN AFBRAAK CREW!

Heb je zoiets van...'ik wil wel komen helpen maar gedurende de dag wil ik supergraag naar het taekwondo kijken? Ja, ook jullie zijn meer dan welkom! We hebben immers iets in het leven geroepen dat heet: de opbouw en afbraakcrew. Kort gezegd: je helpt op vrijdag mee de zaal opbouwen en daarna ben je vrij tot zondag in de late namiddag. Pas op zondagavond als de competitie gedaan is, rekenen we alweer op u jou om de zaal weer helemaal af te breken. Tussen die twee momenten zijn jullie zo vrij als een vogel. Geïnteresseerd? Meer uitleg? Neem dan zeker contact op met Annelies Van Hoofstat op recreatie@taekwondo.be 

KRIJG IK DAAR OOK IETS TE ETEN EN DRINKEN? 

Natuurlijk! Tijdens de wedstrijden krijg je 's middags een lekkere warme maaltijd aangeboden en 's avonds een broodje. Met de jetons die je ontvangt, kan je eventueel nog iets nemen van de catering dat aan de teams aangeboden wordt. Er is steeds gratis water, cola, koffie en thee voorhanden. En als de vermoeidheid even toeslaat, zijn er suikerwafels en koffiekoeken! Met andere woorden, we doen ons best dat je niets tekort komt en je je volledig kan geven in je job.

TIMING

It's Game Time! Een Belgian Open begint op tijd (rond 9 uur) en wij met de crew zijn er om 8 uur om alles goed in gang te zetten. Een hele dag zit de CREW midden in de actie. Als de wedstrijden gedaan zijn, trekken we met de hele crew door de tribune om de zaal er een dag later weer proper te laten uitzien. Vele handen maken weinig werk. En als dat gedaan is, gaan we met de hele crew nog iets drinken. Altijd supergezellig! 

DUS WANNEER MAG IK BLIJVEN SLAPEN IN CENTER PARCS? 

Simpel! Als je meerdere dagen komt werken. Dan mag je blijven slapen in een cottage in Center Parcs​. Dit is op 5 minuten gelegen van de sporthal en je kan kiezen met wie je de cottage graag zou delen (4 of 6 personen). Ontbijten kan je in het hotel van Center Parcs.

KRIJG IK DAARVOOR BETAALD?

Neen. Maar je krijgt er wel een onvergetelijke ervaring voor in de plaats. Eten en drinken, overnachtingen als je meerdere dagen blijft. Ook een uniek Belgian Open CREW t-shirt, een cadeautje na afloop en minstens twee zwemtickets voor het subtropisch zwemparadijs van CenterParcs Lommel of Peer!

TOP! WAAR KAN IK MIJ INSCHRIJVEN? 

Helemaal overtuigd? Schrijf je dan vandaag hier in door op volgende link te klikken: Vrijwilligers CREW Belgian Open 17-19 maart 2023 (office.com) . Nog vragen? No problemo! Vraag maar los aan Annelies Van Hoofstat op recreatie@taekwondo.be

 

 

Recent nieuws

Club in de kijker Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Voor de club in de kijker van maart trokken we naar Antwerpen voor een babbel met hoofdtrainer Kara Kuduret van de club Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Lees meer
CREW gezocht voor Open Hanmadang 2023

Op 29 april is het weer tijd voor onze Open Hanmadang te Turnhout. Om deze competitie in goede banen te leiden zijn we nog op zoek naar enkele helpende handen.

Lees meer
Loting Open Challenge Cup Poomsae 2023

Ontdek de loting voor de Open Challenge Cup Poomsae 2023.

Lees meer
Uittreksel strafregister

Vanaf 1 februari 2023 moet iedereen die met kinderen of jongeren wil werken, een uittreksel uit het strafregister voorleggen. Maar wat betekent dit net voor jouw club?

Lees meer
Gezocht: Enthousiaste kandidaat-bestuurders

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar enthousiaste kandidaten die het bestuur van TKDV de komende jaren willen versterken.

Lees meer
9 x Grootmeester Kang Ik-Pil

Zaterdag 4 en 5 februari komt Grootmeester Kang Ik-Pil naar Diest! Een absolute must-do voor iedereen die aan Poomsae doet. Wij vroegen aan fans van het eerste uur van Kang Ik-Pil waarom een seminarie van hem niet te missen is.

Lees meer
Loting Open Poomsae Diest 29/01/2023

Ontdek de loting voor de Open Poomsae Diest 2023.

Lees meer
Poomsae trainingen

Ook in 2023 vinden er opnieuw ontwikkelings- en selectietrainingen plaats. Echter zijn er enkele praktische zaken aangepast. Ontdek het snel via onderstaande link.

Lees meer