Hanmadang

3de Open Hanmadang Chin Do Jang Gent 2017

De 3de Open Hanmadang 2017 zal doorgaan in Gent op zaterdag 8 april 2017. 
Download hier de uitschrijving van de wedstrijd.
Download hier het inschrijvingsformulier.

RESULTATEN 2017

Volg de updates op de Facebookpagina Hanmadangvtb.

 

Aansluitend op het Hanmadang tornooi zal het International Poomsae Seminar met Grootmeester Kang Ik Pil plaatsvinden op zondag 9 en maandag 10 april 2017. Grootmeester Kang Ik Pil, de eerste wereldkampioen in poomsae, komt vanuit Zuid-Korea om hier in Belgium zijn kennis en kunde te delen. Een unieke ervaring verzekerd!

Meer info vindt u via deze link. Inschrijven kan hier

 

Wat is Hanmadang?

Hanmadang betekent letterlijk "festival" en is een alternatieve vorm van competitie waar de geest van de krijgskunst centraal staat. Dit reflecteert zich in een spektakel waar deelnemers, van allerlei origine, hun vaardigheden in verschillende disciplines kunnen tonen aan mededeelnemers en toeschouwers.

Hanmadang bestaat reeds geruime tijd in Korea, maar begint zich nu uit te breiden naar Amerika, en waarschijnlijk binnenkort ook naar Europa. Het is een mix van creativiteit, enthousiasme en talent, dat zich manifesteert in een grote happening waar deelnemen even belangrijk is als winnen.

 Disciplines, quoteringen, wedstrijdreglement en filmpjes

Informatie en resultaten van Hanmadang wedstrijden vindt u hier (aanpassingen t.o.v. het reglement 2015 staan in geel gelfuoresceerd):

Hanmadang disciplines en quoteringen

- Hanmadang competitiereglement

- Hanmadang filmpjes

Scheidsrechtersopleiding en bijscholing

Om te zien wanneer de eerstvolgende scheidsrechterscursus plaatsvindt, consulteer de kalender en/of de website onder de rubriek "Vorming".