Skip to main content

Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

09

Sep 2021

Korea boven in het weekend van 25 en 26 september in Brussel! Op zaterdag 25 september vinden er de hele dag Koreaanse activiteiten plaats op het Brouckèreplein in Brussel. En wat zou een Koreadag zijn zonder een prachtige demonstratie taekwondo? Daarom laat de Koreaanse ambassade speciaal voor deze gelegenheid niemand minder dan het officiële Kukkiwon Demonstratieteam overvliegen van Seoul naar Brussel. Op zaterdag geeft het team twee demonstraties en op zondag is er een interactief seminarie met het demoteam voor de Belgische taekwondoins. Twee niet te missen ervaringen als u het ons vraagt. Wie, wat, waar en wanneer, dat leest u in onderstaand overzicht!

Leden informatie

PROGRAMMA

OFFICIËLE KUKKIWON DEMOTEAM DEMONSTRATIES

Op zaterdag 25 september geeft het Kukkiwon Demoteam twee demonstraties in openlucht op het Brouckèreplein in Brussel. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Het enige wat we u aanraden is om op tijd te komen.

  • DEMO 1: 12.30 -13.30 De Brouckèreplein, Brussel.
  • DEMO 2: 18.30 -19.30 De Brouckèreplein, Brussel.

ER GERAKEN?

AUTO? Het Brouckèreplein ligt pal in het centrum van Brussel en dus in de Lage Emissie Zone! Als u met de wagen komt, let op dat uw voertuig voldoet aan de vereisten. De dichtstbijzijnde parking is Interparking De Munt (adres Munt, Brussel). Of parkeer buiten het centrum en neem de metro naar het Brouckèreplein.

TREIN? De makkelijkste manier om de demonstratie bij te wonen. U spoort naar Brussel Centraal. Van daaruit is het slechts 10 minuten wandelen (900 meter) naar het Brouckèreplein.   

KUKKIWON DEMOTEAM INTERACTIEVE SEMINARIE

Op zondag 26 september geven de leden van het Kukkiwon Demoteam een interactieve taekwondo seminarie aan de leden van Taekwondo Vlaanderen, ABFT en TVDSG. De leden van het Kukkiwon demoteam nemen ons gedurende één dag mee in hun wereld van sprongkracht, lenigheid, vliegende kicks en Martial Arts Tricking… Een niet te missen ervaring die wordt afgesloten met een fotomoment. Het seminarie vindt plaats in Sporthal Erasmus (gebouw O), Lenniksebaan 808 in Anderlecht. Registreren via deze link: https://forms.office.com/r/Nk14xeKt0q

PROGRAMMA?

  • 9.30u: Registratie
  • 10u-12u: Seminarie A
  • 12u-13u: Lunchpauze
  • 13u-13.30u: Tips en Tricks van het demoteam
  • 13.30u-15.30u: Seminarie 2
  • 15.30u-16u: Groepsfoto en slotwoord

HANDIG OM WETEN?

TRANSPORT?

AUTO? De hal ligt niet in de LEZ-zone! De sporthal ligt kort bij de autostrade en er is een grote betalende parking naast de hal (Indigo Parking Lennik, Lenniksebaan 806, Anderlecht)

TREIN? Dit gaat iets minder vlot omdat het wat buiten het centrum is. Neem de trein naar Brussel-Zuid. Daar overstappen op de trein richting Leerbeek en de halte Anderlecht Yzerkruis afstappen. Van daaruit is het drie minuten wandelen naar Sporthal Erasmus.

 

Recent nieuws

Talentdetectie weekend Kyorugi

Tijdens het weekend van 22 en 23 januari 2022 zal er in Diest een talentdetectie weekend georganiseerd worden onder leiding van technisch topsportdirecteur, Dave Cook.

Lees meer
Club in de kijker: Pyong Won Diepenbeek

Voor de laatste club in de kijker van het jaar 2021 trokken we naar de Diepenbeek. U kent ze wel, de Limburgse gemeente die in het hele land gekend is voor haar universiteit. Maar er ligt dus ook een fijne taekwondoclub. Meet Pyong Won Diepenbeek!

Lees meer
Procureur van Taekwondo Vlaanderen

Sinds 2021 heeft TKDV een bondsprocureur.

Lees meer
Corona-update 3 december 2021

Op het overlegcomité van vrijdag 3/12/2021 werden er enkele extra maatregelen meegedeeld. Ontdek ze snel.

Lees meer
Ronde tafelgesprek met directeur topsport Dave Cook

In december nodigt Dave Cook trainers en atleten uit voor een interactief panelgesprek rond enkele 'hot topics' binnen topsport.

Lees meer
Oproep nieuwe bestuurders

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar versterking voor zijn bestuur.

Lees meer
Corona-update 20 november 2021

Vanaf 20 november vinden er enkele verstrengingen plaats met betrekking tot de mondmaskerplicht en het Covid Safe Ticket (CST).

Lees meer
Corona-update 28 oktober 2021

Vanaf 29/10/2021 gelden er weer strengere maatregelen in en rond de sporthal.

Lees meer