Skip to main content

Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

09

Sep 2021

Korea boven in het weekend van 25 en 26 september in Brussel! Op zaterdag 25 september vinden er de hele dag Koreaanse activiteiten plaats op het Brouckèreplein in Brussel. En wat zou een Koreadag zijn zonder een prachtige demonstratie taekwondo? Daarom laat de Koreaanse ambassade speciaal voor deze gelegenheid niemand minder dan het officiële Kukkiwon Demonstratieteam overvliegen van Seoul naar Brussel. Op zaterdag geeft het team twee demonstraties en op zondag is er een interactief seminarie met het demoteam voor de Belgische taekwondoins. Twee niet te missen ervaringen als u het ons vraagt. Wie, wat, waar en wanneer, dat leest u in onderstaand overzicht!

Leden informatie

PROGRAMMA

OFFICIËLE KUKKIWON DEMOTEAM DEMONSTRATIES

Op zaterdag 25 september geeft het Kukkiwon Demoteam twee demonstraties in openlucht op het Brouckèreplein in Brussel. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Het enige wat we u aanraden is om op tijd te komen.

  • DEMO 1: 12.30 -13.30 De Brouckèreplein, Brussel.
  • DEMO 2: 18.30 -19.30 De Brouckèreplein, Brussel.

ER GERAKEN?

AUTO? Het Brouckèreplein ligt pal in het centrum van Brussel en dus in de Lage Emissie Zone! Als u met de wagen komt, let op dat uw voertuig voldoet aan de vereisten. De dichtstbijzijnde parking is Interparking De Munt (adres Munt, Brussel). Of parkeer buiten het centrum en neem de metro naar het Brouckèreplein.

TREIN? De makkelijkste manier om de demonstratie bij te wonen. U spoort naar Brussel Centraal. Van daaruit is het slechts 10 minuten wandelen (900 meter) naar het Brouckèreplein.   

KUKKIWON DEMOTEAM INTERACTIEVE SEMINARIE

Op zondag 26 september geven de leden van het Kukkiwon Demoteam een interactieve taekwondo seminarie aan de leden van Taekwondo Vlaanderen, ABFT en TVDSG. De leden van het Kukkiwon demoteam nemen ons gedurende één dag mee in hun wereld van sprongkracht, lenigheid, vliegende kicks en Martial Arts Tricking… Een niet te missen ervaring die wordt afgesloten met een fotomoment. Het seminarie vindt plaats in Sporthal Erasmus (gebouw O), Lenniksebaan 808 in Anderlecht. Registreren via deze link: https://forms.office.com/r/Nk14xeKt0q

PROGRAMMA?

  • 9.30u: Registratie
  • 10u-12u: Seminarie A
  • 12u-13u: Lunchpauze
  • 13u-13.30u: Tips en Tricks van het demoteam
  • 13.30u-15.30u: Seminarie 2
  • 15.30u-16u: Groepsfoto en slotwoord

HANDIG OM WETEN?

TRANSPORT?

AUTO? De hal ligt niet in de LEZ-zone! De sporthal ligt kort bij de autostrade en er is een grote betalende parking naast de hal (Indigo Parking Lennik, Lenniksebaan 806, Anderlecht)

TREIN? Dit gaat iets minder vlot omdat het wat buiten het centrum is. Neem de trein naar Brussel-Zuid. Daar overstappen op de trein richting Leerbeek en de halte Anderlecht Yzerkruis afstappen. Van daaruit is het drie minuten wandelen naar Sporthal Erasmus.

 

Recent nieuws

Zomerregeling

In juli en augustus schakelt het secretariaat over naar een zomerregeling. Ontdek hier wat dit net betekent.

Lees meer
Opleiding tot club-API in najaar 2022

Samen met de vechtsportfederaties organiseren we dit najaar opnieuw de opleiding tot club-API.

Lees meer
Club in de kijker Chin Dojang Menen

Voor de club in de kijker van de maand juni hadden we een babbel met hoofdtrainer Freddy Degryse van de club Chin Dojang Menen.

Lees meer
"Kers op de taart van 50 jaar taekwondo"

Grootmeesters Louis Michez en Saïd Boucham leggen op woensdag 15 juni hun examen voor negende dan af in Korea. Wij peilden naar de stress en het gevoel daags voor de grote dag.

Lees meer
Caroline Volders en Hanne Waerzeggers pakken ticket voor WK Taekwondo

TKDV-atleten Caroline Volders en Hanne Waerzeggers hebben een selectie op zak voor het WK Taekwondo voor junioren.

Lees meer
Aan de slag met verenigingswerk

Vanaf 1 januari 2022 ging het definitieve systeem rond verenigingswerk van start.

Lees meer
Loting A-klasse Open Poomsae Diest

De loting van de Open Poomsae Diest is bekend.

Lees meer
Loting BK Poomsae 2022

De loting voor de A-klasse is bekend.

Lees meer