Skip to main content

Poomsae trainingen

11

Jan 2023Activiteit

Vanuit Taekwondo Vlaanderen worden er verschillende soorten GRATIS trainingen georganiseerd waarop poomsae aan bod komt. Hieronder vind je een handig overzichtje terug dat je kan helpen om de juiste training voor jouw interesse terug te vinden.

Wat Voor wie Locatie & startuur Alle informatie
Ontwikkelingstraining Training voor TKDV-leden (tem. Junior) die de intentie hebben om in de toekomst deel te nemen aan poomsaewedstrijden (of dit reeds doen).

't Brieleke, Wommelgem

9u30-11u

Webpagina Ontwikkelingstraining
Selectietraining Training voor de selectiegroep van de TKDV-poomsaewedstrijdatleten. Deze atleten werden o.a. geselecteerd uit de groep ‘ontwikkelingstraining’. Atleten uit deze groep kunnen door de PWC geselecteerd worden voor deelname aan internationale tornooien.

't Brieleke, Wommelgem

13u-15u

Webpagina selectietraining
TKDV-training Voor alle TKDV-leden die hun poomsaevaardigheden willen verbeteren. Bv. met het oog op het behalen van je volgende dangraad.

Sport Vlaanderen Herentals

10u-12u

Webpagina TKDV-training

 

Let op: De selectietrainingen zullen in 2023 niet meer op zondagvoormiddag plaatsvinden, maar wel op zondagnamiddag van 13u-15u!

Recent nieuws

Loting BO Korean Ambassador's Cup Poomsae 21/05/2023

De loting van de A-klasse voor de BO Korean Ambassador's Cup Poomsae 2023 is gekend.

Lees meer
Office Taekwondo Vlaanderen gesloten op 19 mei

Taekwondo Vlaanderen maakt de brug op vrijdag 19 mei.

Lees meer
Loting Belgisch Kampioenschap Poomsae 13/05/2023

De loting van de A-klasse voor het BK Poomsae 2023 is gekend.

Lees meer
Korean Ambassador's Cup zkt deelnemers

De Korean Ambassador's Cup op zondag 21 mei. Dat is poomsae voor iedereen in een plezant kader. Schrijf je nu in voor het te laat is.

Lees meer
Manuel Pollet naar WK Taekwondo in Baku

Manuel Pollet van Ilyo Aarschot heeft officiële bevestiging gekregen dat hij geselecteerd is voor het WK taekwondo in Baku, Azerbeidzjan.

Lees meer
Club in de kijker- Lion's Academy Liedekerke

In de maand april zetten we de Lion's Taekwondo Academy uit Liedekerke in de kijker. We hadden met hoofdtrainer Omar onder andere over zijn roots in het taekwondo en de oorsprong van zijn mooie clubnaam.

Lees meer
Meerdaags taekwondokamp voor jeugd in de zomer

KAVVV&FEDES organiseert samen met Taekwondo Vlaanderen in de zomervakantie van 2023 een meerdaagse taekwondostage voor jeugd van 7 tot 21 jaar in Brugge.

Lees meer
Club in de kijker Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Voor de club in de kijker van maart trokken we naar Antwerpen voor een babbel met hoofdtrainer Kara Kuduret van de club Taekwondo Kyorugi Antwerpen

Lees meer