Skip to main content

Poomsae trainingen

11

Jan 2023Activiteit

Vanuit Taekwondo Vlaanderen worden er verschillende soorten GRATIS trainingen georganiseerd waarop poomsae aan bod komt. Hieronder vind je een handig overzichtje terug dat je kan helpen om de juiste training voor jouw interesse terug te vinden.

Wat Voor wie Locatie & startuur Alle informatie
Ontwikkelingstraining Training voor TKDV-leden (tem. Junior) die de intentie hebben om in de toekomst deel te nemen aan poomsaewedstrijden (of dit reeds doen).

't Brieleke, Wommelgem

9u30-11u

Webpagina Ontwikkelingstraining
Selectietraining Training voor de selectiegroep van de TKDV-poomsaewedstrijdatleten. Deze atleten werden o.a. geselecteerd uit de groep ‘ontwikkelingstraining’. Atleten uit deze groep kunnen door de PWC geselecteerd worden voor deelname aan internationale tornooien.

't Brieleke, Wommelgem

13u-15u

Webpagina selectietraining
TKDV-training Voor alle TKDV-leden die hun poomsaevaardigheden willen verbeteren. Bv. met het oog op het behalen van je volgende dangraad.

Sport Vlaanderen Herentals

10u-12u

Webpagina TKDV-training

 

Let op: De selectietrainingen zullen in 2023 niet meer op zondagvoormiddag plaatsvinden, maar wel op zondagnamiddag van 13u-15u!

Recent nieuws

9 x Grootmeester Kang Ik-Pil

Zaterdag 4 en 5 februari komt Grootmeester Kang Ik-Pil naar Diest! Een absolute must-do voor iedereen die aan Poomsae doet. Wij vroegen aan fans van het eerste uur van Kang Ik-Pil waarom een seminarie van hem niet te missen is.

Lees meer
Loting Open Poomsae Diest 29/01/2023

Ontdek de loting voor de Open Poomsae Diest 2023.

Lees meer
Poomsae trainingen

Ook in 2023 vinden er opnieuw ontwikkelings- en selectietrainingen plaats. Echter zijn er enkele praktische zaken aangepast. Ontdek het snel via onderstaande link.

Lees meer
Infosessie jeugdsportproject 2023

Kom alles te weten over het vernieuwde jeugdsportproject tijdens onze online infosessie op 2 februari.

Lees meer
Club in de kijker: Hwarang Taekwondo Academy Tessenderlo-Ham

De laatste club in de kijker van 2022 is er eentje met de HTA Academy van hoofdtrainer Wim Lemmens.

Lees meer
Sluiting tussen Kerst en Nieuwjaar

Het secretariaat zal gesloten zijn tussen Kerst en Nieuwjaar.

Lees meer
Nieuwe jaar start met scheidsrechtersvorming kyorugi

We vliegen er meteen in bij de start van 2023! Op zondag 15 januari vindt er een scheidsrechtersvorming kyorugi plaats in Diest.

Lees meer
Word jij Crew Member op de Belgian Open Taekwondo 2023

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart vindt in Lommel de G2 Belgian Open Taekwondo. We zijn op zoek naar helpende handen voor dit niet te missen toptaekwondo-event in België.

Lees meer