Skip to main content

Regionale poomsaetraining 4/10

22

Sep 2020Activiteit

Jaarlijks vinden er 10 regionale poomsaetrainingen plaats. Tijdens deze trainingen worden er GEEN poomsaes aangeleerd, de focus ligt namelijk op de afwerking, precisie, techniek en uitstraling. Het doel van deze trainingen is het begeleiden en voorbereiden van wedstrijdpoomsae-atleten voor grote (internationale) competities.

Neem jij regelmatig deel aan poomsaewedstrijden en heb je ambitie om hierin door te groeien? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat (Annelies Van Hoofstat | recreatie@taekwondo.be) waarin je jezelf kort voorstelt en aangeeft waarom je graag zou deelnemen aan deze trainingen. 

De data van de volgende poomsaetrainingen zijn:

  • 04/10/2020
  • 08/11/2020
  • 06/12/2020

 

Meer informatie vind je steeds terug op onze website onder regionale poomsaewerking.

Recent nieuws

Corona-update Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Oktober 2021

In oktober doet het Covid Safe Ticket (CST) haar intrede in alle sport- en fitnesscentra binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontdek hier wat dit betekent voor onze Brusselse clubs.

Lees meer
Club in de kijker: Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot

De club in de kijker in september is Taekwondoclub Ilyo Testelt-Aarschot. Wij spraken met voorzitter Johan Alles en kwamen alles te weten over de populaire club in Aarschot.

Lees meer
Laura Roebben zet punt achter topsportloopbaan

Laura Roebben zet een punt achter haar topsportloopbaan. In een openhartig interview met Taekwondo Vlaanderen praat ze over haar beweegredenen om te stoppen en werpt ze een blik in de toekomst.

Lees meer
Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

Taekwondo Vlaanderen heeft met diepe treurnis het overlijden van bestuurder Rene Vivet vernomen.

Lees meer
Kukkiwon Demoteam Timing demonstraties en initiatie

Op zaterdag 25 september en zondag 26 september is het officiële Kukkiwon demoteam in België! Op zaterdag vinden er twee demo's plaats in Brussel. Zondag is er een initiatie met de leden van het demoteam.

Lees meer
Taekwondo - Passie kent geen beperking

Met deze slogan gaat onze G-sportcampagne van start.

Lees meer
Poomsae, iets voor jou?

De start van het nieuwe seizoen is een feit. Eindelijk mogen we weer onze dobok aantrekken en richting onze favoriete dojang gaan.

Lees meer
Gezond sporten: vijf dagen na vaccinatie niet intensief sporten

Competitiesporters en andere mensen die intensief sporten, doen er uit voorzorg goed aan hun eerste of tweede vaccinatie in een rustige periode te plannen en na toediening van de injectie gedurende vijf dagen geen zware inspanningen te leveren.

Lees meer