Skip to main content

Taekwondo Vlaanderen verliest bestuurder Rene Vivet

14

Sep 2021

Rene Vivet is op vrijdag 10 september op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Taekwondo Vlaanderen betuigt zijn medeleven aan zijn familie, vrienden en de hele taekwondofamilie.

Leden informatie

Op vrijdag 10 september moesten we afscheid nemen van onze bestuurder René Vivet. Naast bestuurder bij Taekwondo Vlaanderen was René ook een toegewijd commissielid, een respectvolle scheidsrechter, een gepassioneerde trainer en een vrolijke taekwondoïn.

Rene was gekend en geliefd bij iedereen die taekwondo een warm hart toedraagt. Dat klinkt als een cliché maar in het geval van Rene was dat ook echt het geval. In de dagen na zijn overlijden stroomden de steunbetuigingen binnen uit België en ook daarbuiten. De familie, vrienden, Mun Mu Lier en Taekwondo Vlaanderen willen u hiervoor bedanken. Ook bij ons kwam het nieuws van het overlijden van Rene bijzonder hard aan.

We gaan je missen, Rene! Je vriendelijke lach, je toffe babbel. Ze leven voort in onze herinneringen. 

Nele, Annelies, Frederik en Katrien.

Recent nieuws

Talentdetectie weekend Kyorugi

Tijdens het weekend van 22 en 23 januari 2022 zal er in Diest een talentdetectie weekend georganiseerd worden onder leiding van technisch topsportdirecteur, Dave Cook.

Lees meer
Club in de kijker: Pyong Won Diepenbeek

Voor de laatste club in de kijker van het jaar 2021 trokken we naar de Diepenbeek. U kent ze wel, de Limburgse gemeente die in het hele land gekend is voor haar universiteit. Maar er ligt dus ook een fijne taekwondoclub. Meet Pyong Won Diepenbeek!

Lees meer
Procureur van Taekwondo Vlaanderen

Sinds 2021 heeft TKDV een bondsprocureur.

Lees meer
Corona-update 3 december 2021

Op het overlegcomité van vrijdag 3/12/2021 werden er enkele extra maatregelen meegedeeld. Ontdek ze snel.

Lees meer
Ronde tafelgesprek met directeur topsport Dave Cook

In december nodigt Dave Cook trainers en atleten uit voor een interactief panelgesprek rond enkele 'hot topics' binnen topsport.

Lees meer
Oproep nieuwe bestuurders

Taekwondo Vlaanderen is op zoek naar versterking voor zijn bestuur.

Lees meer
Corona-update 20 november 2021

Vanaf 20 november vinden er enkele verstrengingen plaats met betrekking tot de mondmaskerplicht en het Covid Safe Ticket (CST).

Lees meer
Corona-update 28 oktober 2021

Vanaf 29/10/2021 gelden er weer strengere maatregelen in en rond de sporthal.

Lees meer