Danexamen en workshops. Meldt u aan!

Datum: 
02/09/2014

Dit najaar zal er opnieuw een danexamen doorgaan en worden er opnieuw workshops georganiseerd in Sporthal Synergie, Brieleke 16, Wommelgem.
De workshops staan open voor iedereen en vinden telkens plaats van 10u tot 12u. Het danexamen staat open voor dankandidaten.

  • Workshop 1: Zondag 12 oktober:     Kyorugi
  • Workshop 2: Zondag 09 november:  Poomsae
  • Workshop 3: Zondag 16 november:  Special Techniques
  • Danexamen: Zondag 30 november

Deze workshops kan je volgen ter voorbereiding van het danexamen zondag 30 november. Deze workshops staan ook open voor leden die vrijblijvend willen deelnemen uit interesse en voor trainers/coaches als jaarlijkse bijscholing.

De Vlaamse Taekwondo Bond raad haar trainers aan om regelmatig deel te nemen aan trainersbijscholingen om mee te zijn met de juiste en meest recente technieken en ontwikkelingen.

  • Inschrijvingen voor het danexamen gebeuren tot uiterlijk 30 september 2014 door de hoofdtrainer via de kalender of via de volgende link: inschrijvingen danexamen. Laattijdige inschrijvingen kunnen mits een administratieve kost van 50euro per kandidaat toegelaten worden tot uiterlijk 1 maand vóór het examen. Dankandidaten worden automatisch aangemeld voor de voorbereidende workshops door het aanvinken van de betreffende workshop in dit inschrijfformulier. Het danexamenreglement vind je op de volgende link: danexamenreglement en vind je ook onder recreatie > dangradenwerking

Deelname is gratis!

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8
sfy39587stf03
sfy39587stp15